معرفی کالاهای دیجیتال

معرفی کالاهای دیجیتال

بررسی و انتخاب کالای دیجیتال
معرفی کالاهای دیجیتال

معرفی کالاهای دیجیتال

بررسی و انتخاب کالای دیجیتال

LG G4


LG G4

 

 

LG G4

گوشی موبایل ال‌جی مدل G4 


معرفی اجمالی محصول

LG G4

خرید گوشی برای یادداشت‌برداری همیشه یکی از نیاز‌های دانش‌آموزان، دانشجویان و مدیران به شمار می‌رود؛ اما هزینه‌ی بالای این نوع گوشی‌ها معمولا برای قشر دانشجو و دانش‌آموز سنگین است. ال‌جی با سری استایلوس خود سعی در حل این مشکل دارد. گوشی «ال‌جی G4 استایلوس» (LG G4 Stylus) سومین گوشی از سری استایلوس ال‌جی است. امکان یادداشت‌برداری با قلم، نمایشگر بزرگ برای وب‌گردی، یادداشت و حتی نقاشی و طراحی، دوربین‌های مناسب و باتری با ظرفیت بالا در کنار طراحی زیبا و ارگونومی از ویژگی‌های این میان‌رده‌ی قدرتمند هستند.


ال‌جی، گوشی G4 استایلوس را به قلمی مجهز کرده که امکان یادداشت‌برداری را روی نمایشگر بزرگش مهیا می‌کند. با اینکه این قلم آن‌قدر که بایدوشاید دقت ندارد؛ اما استفاده از آن تاحدی نیاز یادداشت‌برداری را مرتفع می‌کند. با اینکه نوک این قلم پهن و لاستیکی‌ است، می‌توان با کمی دقت برای نقاشی‌ و طراحی هم از آن استفاده کرد.


نمایشگر 5.7 اینچی با رزولوشن HD و تراکم 258 پیکسل بر اینچ می‌تواند برای یادداشت‌برداری، بازی، مطالعه‌ی متون و وب‌گردی بسیار کار‌آمد باشد؛ اما کمبود‌هایی مثل تراکم پایین و مجهزنبودنش به حسگر روشنایی بعضی اوقات به چشم می‌آیند. این نمایشگر از نوع LCD است و از فناوریIPS بهره می‌برد. صفحه‌ی لمسی این گوشی تا 10 لمس را به‌صورت هم‌زمان پشتیبانی می‌کند؛ همچنین ال‌جی برای محافظت از نمایشگر G4 استایلوس محافظ‌ نام‌آشنای گوریلاگلس را به کار برده است.


دو دوربین 13 و 5 مگاپیکسلی، به‌عنوان دوربین‌های اصلی و سلفی این گوشی انتخاب شده‌اند. دوربین اصلی به فوکوس لیزری و فلشی از نوع LED مجهز شده تا بهترین تصاویر ممکن را ثبت کند.


تراشه‌ی کم‌مصرف و 32 بیتی مدیاتک مدل MT6592 قلب ال‌جی G4استایلوس است. روی این تراشه 8 هسته‌ی پردازنده‌ی قدرتمند کورتکس A7، پردازنده‌ی گرافیکی مالی 450MP به همراه یک گیگابایت رم قرار گرفته‌اند تا نیاز‌های کاربر را تاحدزیادی پاسخ‌گو باشند؛ همچنین 8 گیگابایت حافظه‌ی داخلی با امکان افزایش تا 128 گیگابایت، برای این گوشی در نظر گرفته شده است. گوشی G4 استایلوس به Wi-Fi، بلوتوث و رادیو هم مجهز شده است. در کنار این سخت‌افزار، امکان استفاده از دو سیم‌کارت به صورت هم‌زمان فراهم شده است؛ البته باتری با ظرفیت 3000 میلی‌آمپرساعت از نوع لیتیوم-یون هم برای این گوشی مناسب به نظر می‌رسد و انرژی لازم این سخت‌افزار را تامین می‌کند.


طراحی این میان‌رده شباهت زیادی به گوشی G4 دارد. این گوشی با طراحی ارگونومیکش نزدیک به 9.6 میلی‌متر ضخامت و 163 گرم وزن دارد. از دیگر قابلیت‌های آن می‌توان به اندروید لالی‌پاپ 5.0 همراه با رابط کاربری اختصاصی ال‌جی، زبان و منوی فارسی، امکان گوش‌دادن به موسیقی و تماشای ویدیو اشاره کرد.


ال‌جی G4 استایلوس با قلم استایلوس، نمایشگر 5.7 اینچی با فناوری IPS، باتری لیتیوم-یون 3000 میلی‌آمپرساعتی، سخت‌افزار قدرتمند بر پایه‌ی تراشه‌ی مدیاتک MT6592، دوربین اصلی با سنسور 13 مگاپیکسل و دوربین سلفی 5 مگاپیکسلی انتخاب بسیار خوبی برای قشر دانشجو و دانش‌آموز است. درمقابل تراکم پایین نمایشگر، دقت پایین قلم استایلوس در طراحی، مقدار پایین رم و پشتیبانی‌نکردن از شبکه ی 4G  از ضعف‌هایش به شمار می‌روند.


مشخصات فنی    LG G4

مشخصات کلی

تعداد سیم کارت

دو سیم کارته

قطع سیم کارت

سایز میکرو (12 × 15 میلی‌متر)

ابعاد

9.6 × 79.2 × 154.3 میلی‌متر

وزن

163 گرم

ساختار بدنه

پلاستیک

دارای قلم Stylus

پردازنده

تراشه

Mediatek MT6592 Chipset

پردازنده ‌ی مرکزی

Octa-core Cortex-A7 CPU

نوع پردازنده

32 بیت

فرکانس پردازنده ‌ی مرکزی

1.4 گیگاهرتز

پردازنده ‌ی گرافیکی

Mali-450MP

حافظه

حافظه داخلی

8 گیگابایت

مقدار  RAM

1 گیگابایت

پشتیبانی از کارت حافظه جانبی

microSD

قابلیت نصب کارت حافظه

دارد

حداکثر ظرفیت کارت حافظه

128 گیگابایت

صفحه نمایش

صفحه نمایش رنگی

دارد

صفحه نمایش لمسی

دارد

نوع

LCD

فن‌آوری

IPS

اندازه

5.7 اینچ

رزولوشن

1280 × 720 | HD

تراکم پیکسلی

258 پیکسل بر هر اینچ

تعداد رنگ

16 میلیون رنگ

محافظت

Corning Gorilla Glass 3

سایر قابلیت‌ها

قابلیت دریافت تا 10 لمس همزمان

ارتباطات

شبکه های ارتباطی

3G , 2G

شبکه 2G

GSM 850 / 900 / 1800 / 1900

هر دو سیم کارت

شبکه 3G

HSDPA 850 / 900 / 1900 / 2100

توضیحات 3G

HSPA با سرعت دانلود 42.2 مگابیت بر ثانیه و آپلود 5.76 مگابیت بر ثانیه

شبکه 4G

LTE band 1|2100, 3|1800, 5|850, 7|2600, 8|900, 20|800

LTE از نوع Cat6 با سرعت دانلود 300 مگابیت بر ثانیه و آپلود 50 مگابیت بر ثانیه

فن‌آوری‌های ارتباطی

EDGE , GPRS , Wi-Fi , بلوتوث , رادیو

Wi-Fi

Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac

Dual-band, WiFi Direct, Hotspot

بلوتوث

نسخه‌ 4.1

 A2DP , LE

فن‌آوری مکان‌یابی

A- GPS , GLONASS

درگاه ارتباطی

microUSB v2.0

دوربین

دوربین

دارد

رزولوشن عکس

13 مگاپیکسل

فوکوس اتوماتیک

دارد

فلش

LED

فیلمبرداری

رزولوشن 1080 × 1920 و سرعت 30 فریم بر ثانیه (1080p@30FPS)

سایر قابلیت‌های دوربین

مجهر به اپتیک لیزری برای فوکوس خودکار (Laser Auto Focus )

قابلیت ثبت موقعیت جغرافیایی عکس‌ها و فیلم‌ها (Geo-Tagging)

قابلیت فوکوس با اشاره روی سوژه (Touch Focus )

قابلیت تشخیص چهره ( Face Detection )

قابلیت عکاسی پانوراما ( Panorama )

دوربین سلفی

دارای سنسور با رزولوشن 5 مگاپیکسل

دارای دریچه‌ی دیافراگم f/2.4

فیلمبرداری با رزولوشن 1920 × 1080 و سرعت 30 فریم بر ثانیه (1080p@30FPS)

صدا

جک 3.5 میلی‌متری صدا

دارد

بلندگو

دارد

امکانات نرم افزاری

سیستم عامل

Android

نسخه سیستم عامل

Lollipop 5.0

پشتیبانی از زبان فارسی

دارد

منوی فارسی

دارد

قابلیت‌های نرم‌افزاری

MMS , ایمیل , برنامه ویرایش عکس , سرویس‌های گوگل شامل Google Search, Google Maps, Gmail و YouTube , قابلیت استفاده از سرویس شبکه‌های اجتماعی , قابلیت نمایش اسناد مایکروسافت آفیس , قابلیت نمایش فایل‌های متنی PDF , مرورگر HTML5

دفترچه تلفن

با امکان افزودن مخاطب به تعداد بی‌نهایت

موسیقی

+ eAAC , MP3 , WAV

ویدیو

H.264 , MP4

ضبط صدا

دارد

سایر مشخصات

حسگر ها

شتاب‌سنج ( Accelerometer ), مجاورت ( Proximity )

باتری قابل تعویض

دارد

مشخصات باتری

باتری از نوع لیتیوم-یون با ظرفیت 3000 میلی‌آمپر ساعت

میزان شارژ آماده به کار

432 ساعت

میزان شارژ مکالمه

18 ساعت

سایر قابلیت‌ها

قابلیت حذف صدا‌های مزاحم هنگام مکالمه با استفاده از میکروفون دوم (Active Noise Cancellation With Dedicated Mic)

اقلام همراه گوشی

باتری , دفترچه‌ راهنما , شارژر

www.mtlc.blogsky.com

 

 

 



 

نقد و بررسی تخصصی

LG G4 


امروزه یادداشت‌برداری روی گوشی‌های همراه، به یک نیاز تبدیل شده است. بسیاری از کاربران برای یادداشت‌برداری در کلاس درس یا جلسه‌ای مهم به قلمی نیاز دارند که به‌وسیله‌ی آن اطلاعات مهم را روی موبایل خود بنویسند. شرکت ال‌جی هم سعی دارد هرساله با تولید گوشی همراه با قلم، نیاز‌های کاربران و طرف‌دارانش را پاسخ دهد. بعد از عرضه‌ی گوشی G4، مدلی مشابه آن را با نام «ال‌جی G4 استایلوس» (LG G4 Stylus)معرفی کرد که قلمی هم  همراهش شده است. این سومین گوشی ال‌جی است که همراه با قلم عرضه می‌شود؛ همچنین این گوشی نسبت به نسل‌های قبلی‌اش، از نمایشگری بزرگ‌تر برخوردار است.



طراحی و ساخت

پربیراه نیست اگر بگوییم که طراحی و ساخت G4 استایلوس دقیقا شبیه ال‌جی G4 است. این دو گوشی از نظر طراحی و ساخت شباهت‌های زیادی به هم دارند. قوس خفیف در طراحی ظاهری، حاشیه‌های باریک در بالا و پایین نمایشگر، قرارگرفتن کلید‌های روشن/خاموش و کنترل صدا روی قاب پشتی و ترکیب قرارگیری دوربین، فلش و حسگر فوکوس لیزری در این گوشی شبیه گوشی G4 هستند؛ اما برخلاف چیزی که در ال‌جی G4  شاهدش بودیم، ال‌جی در ساخت G4 استایلوس از مواداولیه‌ی مرغوبی استفاده نکرده است. همین مورد باعث شده بدنه‌ی این گوشی با چیزی که در G4 حتی در نسخه‌ی پلاستیکی‌اش شاهد بودیم، تفاوت زیادی داشته باشد. اگر G4 و G4 استایلوس را کنار هم قرار دهیم، خواهیم دید که G4 استایلوس چند میلی‌متری بلندتر و پهن‌تر است؛ البته چند گرمی هم اضافه‌وزن دارد. این گوشی در حدود 163 گرم وزن، 155 میلی‌متر طول و 79 میلی‌متر ‌عرض دارد.


در رنگ مشکی، نواری به رنگ نقره‌ای و از جنس پلاستیک دور گوشی را فراگرفته است. لبه‌های چپ و راست این نوار خالی هستند. در لبه‌ی بالایی محل قرارگیری قلم استایلوس، میکروفون و جک 3.5 میلی‌متری صدا قرار داده شده‌اند. در لبه‌ی پایینی هم پورت microUSB و میکروفون اصلی گوشی مشاهده می‌شوند. نمایشگر بزرگ G4 استایلوس تقریبا 75 درصد روی گوشی را پوشانده است. بالای نمایشگر اسپیکر مکالمه، دوربین سلفی و حسگر‌ مجاورت ‌مشاهده می‌شود. LED  اعلان‌ها هم در بالای نمایشگر است؛ اما در حالت عادی قابل‌دیدن نیست. زیر نمایشگر هم خالی نیست و ال‌جی ترجیح داده از این فضا برای نمایش برند تجاری خود بهره ببرد. قاب پشتی گوشی هم از جنس پلاستیک است. در رنگ مشکی گوشی، این قاب نقره‌ای‌رنگ است؛ همچنین بافتی دارد تا از سرخوردن گوشی از دست جلوگیری کند. بالای قاب، دوربین اصلی و کلید‌های کنترل صدا و روشن/خاموش طبق سنت طراحی ال‌جی زیر آن قرار گرفته‌اند. در سمت راست دوربین، فلش LED و در سمت چپش هم فوکوس لیزری قرار داده شده‌اند. در انتهای قاب پشتی هم اسپیکر اصلی گوشی مشاهده می‌شود. ال‌جی هنوز هم اعتقاد دارد قاب پشتی گوشی باید قابلیت بازشدن داشته باشد. با بازکردن قاب پشتی می‌توانید باتری گوشی را به‌راحتی تعویض کنید؛ همچنین به شیار‌های سیم‌کارت و کارت حافظه‌ی جانبی دسترسی داشته باشید.


 


طراحی کلی گوشی با توجه به نمایشگر 5.7 اینچی آن جمع‌وجور به نظر می‌رسد. دردست‌گرفتن آن ‌هم به لطف قوس خفیفی که در طراحی آن به‌کاررفته و همچنین قاب پشتی بافت‌دار، ساده‌تر شده است. همین طراحی ارگونومیک ضخامتی نزدیک به 10 میلی‌متر را به G4 استایلوس آورده‌اند؛ اما جای قرارگرفتن قلم همچنان مانند نسل قبلی یعنی G3 استایلوس مشکل طراحی دارد. قلم در هر حالتی در محفظه‌ای فرو می‌رود که روی لبه‌ی بالایی برایش در نظر گرفته ‌شده است و اگر در قرار دادنش داخل محفظه دقت لازم را نداشته باشید، احتمال دارد به بدنه‌ی گوشی یا قلم آسیب بزنید. قاب پشتی گوشی به‌راحتی خط‌وخش برمی‌دارد و اگر از آن به میزان لازم مراقبت نکنید، حتما این موضوع برایتان آزاردهنده خواهد بود.



صفحه نمایش

برای ال‌جی G4 استایلوس نمایشگری از نوع LCD با فناوری IPS در نظر گرفته شده است. این نمایشگر رزولوشن 1280 در 720 دارد. این نمایشگر با اندازه‌ی 5.7 اینچی‌اش، تراکم 258 پیکسل بر اینچ دارد و می‌تواند تا 10 لمس را به‌صورت هم‌زمان پشتیبانی کند. برای محافظت از این نمایشگر هم از محافظ‌های معروف گوریلاگلس بهره برده شده ‌است. ال‌جی هرچقدر که در طراحی این گوشی سنگ‌تمام گذاشته، به نمایشگر آن بی‌اهمیت بوده است. می‌شد نمایشگری بهتر را برای این گوشی انتخاب کرد. تراکم پیکسلی 258 برای نمایشگری 5.7 اینچی بسیار کم به نظر می‌رسد؛ البته باید گفت این کاستی باعث نمی‌شود که پیکسل‌های نمایشگر را ببینید؛ اما هنگام خواندن متون، کمی آزاردهنده به نظر می‌رسد و به چشم می‌آید. اگر روشنایی نمایشگر گوشی برایتان مهم است، باید بدانید که ال‌جی، G4 استایلوس را به حسگر سنجش نور محیط مجهز نکرده است؛ ولی روشنایی نمایشگر این گوشی آن‌قدر زیاد است که زیر نور مستقیم خورشید هم خوانایی خود را از دست ندهد.



جدا از اطلاعات سخت‌افزاری این نمایشگر،  می‌توان به قابلیت نرم‌افزاری‌ روشن و خاموش شدنش با «دو ضربه» (Double Knock) اشاره کرد. با تمام این توضیحات، نمایشگر ال‌جی G4 استایلوس می‌توانست بهتر باشد، تراکم بالاتری داشته باشد یا حداقل برایش از حسگر سنجش روشنایی استفاده شود.



سخت‌افزار، سیستم‌عامل و کارآیی

گوشی ال‌جی G4 استایلوس در دو مدل و با سخت‌افزار‌های مختلف راهی بازار شده است. مدلی که  از تراشه‌ی مدیاتک مدل MT6592 بهره می‌برد؛ از شبکه‌ی 3G پشتیبانی می‌کند. این تراشه 32 بیتی است و لیتوگرافی 28 نانومتری دارد. برای این تراشه‌ی تقریبا بالارده، 8 هسته‌ی پردازنده با معماری کورتکس A7 در نظر گرفته شده که هر هسته‌‌اش قدرت پردازشی معادل 1.4 گیگاهرتز دارد؛ همچنین پردازنده‌ی گرافیکی مالی 450MP با قدرت پردازش 700 مگاهرتز و یک گیگابایت رم از نوع LPDDR2 با فرکانس 533 مگاهرتز روی این تراشه قرار دارند. این مجموعه‌ی سخت‌افزاری در آزمون AnTuTu نمره‌ی نه‌چندان قابل‌قبول 29639 را دریافت کرد. در آزمون پردازنده‌ی گرافیکی هم، از 60 فریم ورودی با رزولوشن HD در بهترین شرایط توانست 18 فریم را پردازش کرده و نمایش دهد. در آزمون پایداری هم ال‌جی G4 استایلوس تا 34 درجه‌ی سانتی‌گراد گرما تولید کرد.



استایلوس 8 گیگابایت حافظه‌ی داخلی افزایش‌یافتنی دارد. امکان استفاده از کارت حافظه‌ی جانبی تا حجم 128 گیگابایت در این گوشی وجود دارد. در کنار این مجموعه‌ی سخت‌افزاری، امکان استفاده‌ی هم‌زمان از دو سیم‌کارت، امکان استفاده از Wi-Fi برای اتصال به اینترنت، رادیو و بلوتوث هم برای کاربرانش فراهم‌ شده است. ال‌جی برای مکان‌یابی دقیق این گوشی را به فناوری‌های A-GPS و GLONASS مجهز کرده است. 

برای تامین انرژی لازم این سخت‌افزار هم باتری از نوع لیتیوم-یون و با ظرفیت مطلوب 3000 میلی‌آمپرساعت در نظر گرفته شده است که با توجه به نمایشگر و تراشه‌ی کم‌مصرف G4 استایلوس مناسب به نظر می‌رسد. از طرفی امکان تعویض باتری در مواقع ضروری برای کاربر فراهم ‌شده است. 


استفاده از رابط کاربری LG UI در کنار سیستم‌عامل اندروید لالی‌پاپ نسخه‌ی 5.0.2 روانی و سبکی خاصی را به این گوشی بخشیده است. این گوشی از زبان فارسی پشتیبانی می‌کند و به منوی فارسی هم مجهز شده تا نیاز کاربران ایرانی را به‌بهترین‌شکل مرتفع کند. رابط کاربری و سیستم‌عامل به‌بهترین‌نحو با هم هماهنگ شده‌اند. حرکت در بین منو‌ها و استفاده‌ی برنامه‌های پیش‌فرض به میزان لازم ساده و سریع است.


قلم استایلوس

ال‌جی گوشی‌های سری استایلوس خود را با قلمی مجهز می‌کند تا امکان یادداشت‌برداری و لمس نمایشگر گوشی را به‌بهترین‌نحو برای کاربرانش فراهم کند. شاید مقایسه‌ی این گوشی با سری نوت سامسونگ با توجه به رده‌ی قیمتی صحیح نباشد؛ اما برخلاف سری نوت با خارج‌کردن قلم از جایش هیچ اتفاقی درگوشی رخ نمی‌دهد؛ نه ویبره‌ای که مشخص کند قلم از جای خود خارج‌شده و نه برنامه‌ی خاصی در گوشی اجرا می‌شود. قلم G4 استایلوس تنها یک قلم ساده است که  به کمک آن می‌توانید روی نمایشگر گوشی بنویسید یا عملیات پیش‌پاافتاده‌ای مثل انتخاب برنامه و حرکت در بین منو‌ها را انجام دهید. مشکل عمده‌ی این قلم را می‌توان نوک بیش‌ازحد پهنش دانست که هنگام یادداشت‌برداری دقت لازم را از کاربر می‌گیرد. بااین‌حال داشتن قلم نکته‌ای مثبت برای این گوشی محسوب می‌شود.



دوربین

مثل G3 استایلوس، برای G4 استایلوس هم دوربینی 13 مگاپیکسلی در نظر گرفته شده است. ال‌جی برای دوربین این گوشی کم‌کاری نکرده و آن را به فلشی از نوع LED و همچنین فوکوس لیزری مجهز کرده است. به کمک فوکوس لیزری، فوکوس روی سوژه‌ی عکاسی در کسری از ثانیه انجام می‌شود؛ همچنین فلش LED می‌تواند برای مواقعی که نور محیط مطلوب نیست کار‌آمد باشد و سوژه را برای ثبت تصویری باکیفیت بهتر روشن کند.

رابط کاربری دوربین هم به آنچه در G3 دیده بودیم، شباهت دارد. کلید‌های ثبت عکس و فیلم‌برداری به‌صورت به‌هم‌چسبیده در سمت راست و آیکو‌ن‌هایی در طرف مقابلشان برای دسترسی به موارد کاربردی مثل حالت فلش، حالت عکاسی و تعویض دوربین از سلفی به اصلی مشاهده می‌شوند؛ همچنین در کنار این آیکون‌ها آیکونی وجود دارد برای دسترسی به تنظیماتی که کاربرد کمتری دارند.


 

در انتخاب حالت عکاسی موارد زیادی قابل‌انتخاب نیستند، تنها حالت پاناروما و حالت اتوماتیک برای انتخاب وجود دارند. در قسمت تنظیمات هم مواردی مثل خط‌کش، عکاسی با تاخیر و انتخاب کیفیت فیلم و عکس گنجانده شده‌اند.

از تنظیمات که بگذریم، کیفیت تصاویر تهیه‌شده با G4 استایلوس آن‌چنان‌که بایدوشاید خوب به نظر نمی‌رسند. مثل خیلی از میان‌رده‌های دیگر بازار، کیفیت تصاویر این گوشی هم نسبت مستقیم با نور دارند. نور کافی مساوی با تصاویر باکیفیت، شفاف و چشم‌نواز خواهد بود.


از طرفی هم نبود تنظیمات کافی در رابط کاربری دوربین و حتی ممکن‌نبودن ثبت تصاویر در حالت HDR آزاردهنده است؛ همچنین این دوربین می‌تواند ویدیو‌هایی را با رزولوشن fullHD با سرعت 30 فریم بر ثانیه و صدای استریو ضبط کند.



دوربین سلفی سنسوری با رزولوشن 5 مگاپیکسل دارد. برای این دوربین هم رابط کاربری مناسبی در نظر گرفته شده است. از این میان می‌توان به استفاده از نمایشگر به‌عنوان روشن‌کننده‌ی محیط، امکان استفاده از «حالت زیبایی » (Beauty Mode) و عکاسی با تایمر اشاره کرد.




جمع‌بندی

خرید این گوشی به کسانی توصیه می‌شود که می‌خواهند با یک گوشی مناسب از لحاظ قیمت به یادداشت‌برداری، ثبت تصویر، گوش‌دادن به موسیقی و وب‌گردی در نمایشگری بزرگ اقدام کنند و طول‌عمر بالای باتری برایشان مهم است. می‌توان گفت این گوشی انتخابی مناسب برای دانش‌آموزان و دانشجویان است و این قشر را بیشتر به سمت خود جلب می‌کند.

شاید خرید گوشی برای یادداشت‌برداری در کلاس درس یا جلسه‌ای مهم، امری ضروری به نظر برسد. ال‌جی برای این منظور سری گوشی‌های استایلوس را طراحی و به بازار عرضه کرده است؛ اما تجربه‌ی کاربری نشان می‌دهد قلم این گوشی که صرفا برای یادداشت‌برداری طراحی‌شده نمی‌تواند آن‌طور که انتظار می‌رود، مفید باشد. در مقابل سخت‌افزار قدرتمند 32 بیتی بر پایه‌ی تراشه‌ی مدیاتک MT6592، پشتیبانی از دو سیم‌کارت، دوربین اصلی 13 مگاپیکسلی، نمایشگر بزرگ به‌اندازه‌ی 5.7 اینچ و اندروید لالی‌پاپ نسخه‌ی 5.0 را می‌توان از قوت‌های این گوشی دانست؛ البته اصلا نمی‌توان کم‌کاری ال‌جی را در قراردادن فقط یک گیگابایت رم و نمایشگری با رزولوشن HD نادیده گرفت.