معرفی کالاهای دیجیتال

معرفی کالاهای دیجیتال

بررسی و انتخاب کالای دیجیتال
معرفی کالاهای دیجیتال

معرفی کالاهای دیجیتال

بررسی و انتخاب کالای دیجیتال

Samsung Galaxy Tab A 7.0 2016 4G Tablet - 8GB



Samsung Galaxy Tab A 7.0 2016 4G Tablet - 8GB



 

 


Samsung Galaxy Tab A 7.0 2016 4G Tablet - 8GB

تبلت سامسونگ مدل Galaxy Tab A 2016 4G نسخه‌ی 7.0 اینچی - ظرفیت 8 گیگابایت






معرفی اجمالی محصول

Samsung Galaxy Tab A 7.0 2016 4G Tablet - 8GB


«سامسونگ» به‌عنوان یکی از نقش‌آفرینان مهم در دنیای تبلت‌ها با معرفی نسل دوم تبلت‌های گلکسی تب A قصد دارد سهم ویژه‌ای از بازار تبلت‌های میان‌رده و ارزان‌قیمت داشته باشد. اگر به خاطر داشته باشید، نسل نخست از تبلت‌های گلکسی A در دو اندازه‌ی نمایشگر 8 و 9.6 اینچی تولید شدند و سامسونگ به نوعی در سال 2015 میلادی، از بازار تبلت‌های کوچک 7اینچی چشم‌پوشی کرد. حال این شرکت کره‌ای پس از دو سال فاصله‌گرفتن از تبلت‌های 7اینچی و با پی‌بردن به اهمیت و محبوبیت زیاد این نوع تبلت‌ها، با یک تبلت 7اینچی به نام «گلکسی تبA » مدل «2016» مجددا وارد این بازار شده است. 


با یک نگاه کلی به مشخصات این تبلت درمی‌یابیم که این محصول جز در اندازه‌ی نمایشگر، تفاوت زیادی نسبت به نسل قبل خود نکرده است. طراحی این محصول نسبت به گلکسی تب A نسخه‌ی 8اینچی تغییر زیادی نداشته و از همان بدنه‌ی پلاستیکی بهره می‌برد؛ اما سامسونگ ضخامت این محصول را اندکی افزایش داده و به 8.7 میلی‌متر رسانده است؛ همچنین این تبلت 283 گرم وزن دارد. همان‌طورکه قبل‌تر گفتیم، این تبلت به یک نمایشگر کوچک 7اینچی مجهز است و دقت تصویر 800×1280 پیکسل و فشردگی پیکسلی 215.63ppi را ارائه می‌دهد. 


متاسفانه نمایشگر این تبلت همچون نمونه‌های نسل قبلی خود از فناوری IPS بهره نمی‌برد و نمی‌توان انتظار عملکرد مطلوبی در زوایای دید مختلف از آن داشت. سخت‌افزار این میان‌رده را پردازنده‌ی چهار هسته‌ای Cortex –A7 تشکیل می‌دهد که می‌تواند با حداکثر سرعت 1.5 گیگاهرتز دستورات را پردازش کند. همچنین یک رم 1.5 گیگابایتی از نوع DDR3 این مجموعه‌ی سخت‌افزاری را همراهی می‌کند. این نسخه از گلکسی تب A 2016 دارای هشت گیگابایت حافظه‌ی داخلی است که این مقدار حافظه به‌وسیله‌ی کارت حافظه‌ی microSD قابل افزایش است. از مهم‌ترین راه‌های ارتباطی در این تبلت می‌توان به پشتیبانی از شبکه‌های مخابراتی 3G و 4G، وای فای 802.11b/g/n، بلوتوث نسخه‌ی 4.0 و GPS اشاره کرد. از لحاظ سیستم‌عاملی، اندروید نسخه‌ی 5.1 موسوم به لالی‌پاپ به همراه رابط‌کاربری آشنای تاچ‌ویز (TouchWiz) در این تبلت اجرا می‌شوند؛ همچنین سامسونگ در دوربین‌های این محصول از یک حسگر 5 مگاپیکسلی بر قاب پشتی و یک حسگر 2 مگاپیکسلی بر قاب جلویی این تبلت استفاده کرده است. درنهایت لازم می‌دانیم به شارژدهی این تبلت اشاره کنیم. استفاده از یک باتری 4000 میلی‌آمپرساعتی برای این دستگاه کاملا کافی به نظر می‌رسد و به‌راحتی می‌تواند پاسخگوی یک روز کاری‌تان باشد.



مشخصات فنی  Samsung Galaxy Tab A 7.0 2016 4G Tablet - 8GB

مشخصات فیزیکی

ابعاد

8.7 × 108.8 × 186.9 میلی متر

وزن

283 گرم

قابلیت پشتیبانی از سیم کارت

دارد - یک سیم کارت

قطع سیم کارت

سایز میکرو (12 × 15 میلی‌متر)

جنس بدنه

پلاستیک بافت‌دار

پردازنده

تراشه مرکزی

Spreadtrum SC7731 Chipset

مدل پردازنده

32bit Quad-Core CPU

سرعت پردازنده

1.5 گیگاهرتز

پردازنده ‌ی گرافیکی

Mali-400MP GPU

حافظه

ظرفیت حافظه داخلی

8 گیگابایت

مقدار RAM

1.5 گیگابایت

نوع رم

DDR3

پشتیبانی از کارت حافظه جانبی

microSD

حداکثر ظرفیت کارت حافظه جانبی

128 گیگابایت

صفحه نمایش

نوع

TFT LCD

اندازه

7.0 اینچ

رزولوشن

800 × 1280 پیکسل

تراکم پیکسلی

215.63 پیکسل بر اینچ

سایر قابلیت‌ها

قابلیت دریافت چند لمس همزمان

نسبت تصویر 16 به 10

قابلیت نمایش 16 میلیون رنگ

نسبت نمایشگر به بدنه : 70.1 درصد

ارتباطات

قابلیت مکالمه

دارد

شبکه های ارتباطی

2G , 3G , 4G

باند شبکه G2

GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz

باند شبکه G3

HSDPA 850 / 900 / 1900 / 2100 MHz

باند شبکه G4

LTE Cat 4 800 / 850 / 900 / 1800 / 2100 / 2600 MHz

فناوری‌های ارتباطی

EDGE , GPRS , OTG , Wi-Fi , بلوتوث , رادیو

توضیحات Wi-Fi

Wi-Fi 802.11 b/g/n, Wi-Fi Direct, Wi-Fi hotspot

توضیحات بلوتوث

نسخه‌ی 4.0 با پروفایل A2DP

توضیحات رادیو

رادیوی FM

فن‌آوری مکان‌یابی

A- GPS , GLONASS , GPS

درگاه ارتباطی

microUSB

دوربین

دوربین

دارد

رزولوشن دوربین

5 مگاپیکسل

فلش

ندارد

توضیحات دوربین

دوربین اصلی با دقت 5 مگاپیکسل به همراه فوکوس خودکار ( Auto Focus )

قابلیت فیلم‌برداری با کیفیت 720p و سرعت 30 فریم بر ثانیه

حالت عکاسی پانوراما ( Panorama )

فوکوس لمسی (Touch Focus )

قابلیت تشخیص چهره ( Face Detection )

قابلیت ثبت موقعیت مکانی و زمانی (Geotagging)

دوربین جلو

دارد

توضیحات دوربین جلو

دوربین دوم ( وب‌کم ) با کیفیت 1.92 مگاپیکسل

سایر مشخصات

حسگرها

شتاب‌سنج ( Accelerometer )

بلندگو

دارد

جک 3.5 میلی‌متری صدا

دارد

سیستم عامل

Android

نسخه سیستم عامل

Lollipop 5.1

باتری

باتری غیر قابل تعویض لیتیوم پلیمری با ظرفیت 4000 میلی‌آمپرساعت

کارکرد باتری

حدود 11 ساعت در مکالمهی ممتد تحت شبکه‌ی 3G

اقلام همراه تبلت

دفترچه‌ راهنما , شارژر , کابل USB

www.mtlc.blogsky.com

 

 

 

 

نقد و بررسی تخصصی

Samsung Galaxy Tab A 7.0 2016 4G Tablet - 8GB

گلکسی تب A مدل 2016، یکی از تبلت‌های بسیار کوچک و ارزان تولیدشده‌ی سامسونگ در سال 2016 میلادی است. این تبلت برخلاف جثه‌ی کوچک و قیمت نسبتا ارزانش، از مشخصات سخت‌افزاری و نرم‌افزاری خوبی برخوردار است و می‌تواند برای کسانی که انتظارات زیادی از تبلت خود ندارند، گزینه‌ی مناسبی باشد. کلیدی‌ترین ویژگی این تبلت به پشتیبانی آن از سیم‌کارت مربوط است. این ویژگی دو مزیت بزرگ را برای گلکسی تب A به همراه داشته است: قابلیت برقراری مکالمه و پشتیبانی از شبکه‌ی 4G. جدای از این موضوع، باید جابه‌جایی راحت و کیفیت ساخت خوب را به دیگر نقاط مثبت این تبلت خوش‌قیمت اضافه کنیم. در ادامه به‌صورت دقیق‌تر به بررسی این تبلت سامسونگ می‌پردازیم. پس با ما همراه باشید.



طراحی و ساخت


یکی از بهترین راه‌ها برای بررسی و ارزیابی طراحی و کیفیت ساخت یک محصول، مقایسه‌ی آن با بهترین محصول هم‌رده‌ی خود است. در چند سال اخیر، بازار تبلت‌های 7 اینچی کمتر موردتوجه سازندگان قرار گرفته؛ ازاین‌رو تنوع این کالاها تا حدودی کم بوده است و برای پیداکردن بهترین تبلت 7 اینچی از نظر طراحی باید به محصولات قدیمی‌تر رجوع کنیم. نکسوس 7 مدل 2013 و هواوی مدیاپد X2 دو مورد از برترین تبلت‌های 7 اینچی تولیدشده از نظر طراحی و کیفیت ساخت به حساب می‌آیند. با مقایسه‌ی ابعاد و وزن گلکسی تب A مدل 2016 با نکسوس 2013 درمی‌یابیم که این دو محصول وضعیت مشابهی دارند. اما با مقایسه‌ی تب A با یکی از خوش‌دست‌ترین و بهترین تبلت‌های 7 اینچی دنیا پی می‌بریم که این محصول از وزن و اندازه‌ی ایدئالی برخوردار نیست. گلکسی تب A حدود 8.7 میلی‌متر ضخامت و 283 گرم وزن دارد. این در حالی است که مدیاپد X2، 7.2 میلی‌متر ضخامت دارد و روی کفه‌ی ترازو عدد 239 را نشان می‌دهد.



جنس بدنه‌ی تب A به‌عنوان یک محصول میان‌رده کاملا رضایت‌بخش است. قاب پلاستیکی این دستگاه، بافت نرمی دارد و حس خوبی را به کاربر منتقل می‌کند. اما اگر به دنبال تبلت باکیفیت‌تر و مرغوب‌تری در همین اندازه هستید، مدیاپد X2 می‌تواند به‌مراتب گزینه‌ی بهتری باشد. همچنین به دلیل بافتی که بر قاب پشتی این تبلت سامسونگ وجود دارد، امکان سرخوردن آن در دست بسیار کم است. مهم‌ترین ضعف طراحی این تبلت به لنز برجسته‌ی دوربین اصلی آن مربوط است. این برجستگی باعث می‌شود که  وقتی در حال کار با تبلت روی سطوح صاف (مانند میز) هستید، با لرزش دستگاه روبه‌رو شوید. البته این مشکل را می‌توان با خرید یک کاور، به‌سادگی برطرف کرد.

فرق نمی‌کند که دستان بزرگ یا کوچکی داشته باشید، کار با گلکسی تب A با یک دست برایتان کمی سخت خواهد بود. اما برای استفاده‌ی راحت‌تر با این تبلت، مجبور خواهید بود از دست دومتان هم کمک بگیرید. تب A مدل 2016 ابعادی به طول 186.9 و عرض 108.8 میلی‌متر و حاشیه‌ی نمایشگر منطقی و نسبتا کمی دارد.



نمایشگر


از نظر ما، یکی از بهترین ویژگی‌های نمایشگر این تبلت حالت Reading Mode آن است. با فعال‌کردن این حالت، نمایشگر این تبلت هاله‌ای زردرنگ پیدا خواهد کرد و تماشای آن در محیط‌های تاریک، بسیار راحت و لذت‌بخش خواهد بود. البته حالت پیشرفته‌ی این ویژگی، قابلیت True Tone است که تاکنون فقط در تبلت آیپد پرو 9.7 اینچی به کار رفته است. تفاوت True Tone با Reading Mode در این است که آیپد به طور خودکار رنگ دمای محیط را تشخیص می‌دهد و رنگ نمایشگر را بر اساس محیط پیرامون تنظیم می‌کند. البته ما دوست داشتیم ویژگی زمان‌بندی یا همان Schedule در حالت Reading Mode گلکسی تب A وجود داشت تا تبلت به‌صورت خودکار و در زمان‌های مشخص به این حالت تغییر وضعیت می‌داد. صرف‌نظر از این حالت، نمایشگر گلکسی تب A در حالت عادی، روشنایی نسبتا خوبی دارد و رنگ‌ها در آن، کمی به آبی متمایل است. اما کارکردن با این تبلت در محیط‌های باز مانند زیرتابش نور آفتاب، کمی سخت است. در این‌گونه مواقع می‌توانید با فعال‌کردن حالت Outdoors، اندکی روشنایی نمایشگر را افزایش دهید. ناگفته نماند، با وجود آنکه عملکرد نمایشگر در این حالت قابل‌قبول‌تر از حالت عادی است، اما کمی جزئیات هم از بین می‌رود. گلکسی تب A به نمایشگر کوچک 7 اینچی با دقت تصویر 800 × 1280 پیکسل مجهز است و تراکم پیکسلی 215.63ppi را ارائه می‌دهد.



چیزی که در نمایشگر گلکسی تب A برایمان تعجب‌آور بود، نبود حسگر سنجش نور محیط است. ما انتظار داشتیم این محصول ارزشمند که از کیفیت نمایشگر قابل‌قبولی برخوردار است، از این حسگر بهره ببرد. روی‌هم‌رفته ما نمایشگر گلکسی تب A را با توجه به قیمتی که دارد، رضایت‌بخش ارزیابی می‌کنیم.


سخت‌افزار و باتری


یکی از مسائل بسیار مهمی که کاربران در زمان خرید گوشی یا تبلت خود به آن توجه زیادی می‌کنند، قدرت سخت‌افزاری و نحوه‌ی اجرای برنامه‌هاست. یکی از بهترین روش‌ها برای اطلاع از قدرت سخت‌افزاری یک تبلت، کار با آن است. در طول چند روزی که ما با این محصول میان‌رده و کم‌ادعای سامسونگ کار کردیم، به مشکلی خاصی در مورد کندی برخورد نکردیم. البته این را هم بگوییم که استفاده‌ی ما از این تبلت تنها شامل کاربری‌های عمومی بود. مسلما تراشه‌ی Spreadtrum SC7731، پردازنده‌ی چهارهسته‌ای و رم 1.5 گیگابایتی این تبلت نمی‌تواند در اجرای برنامه‌های سنگین، عملکرد خیره‌کننده‌ای از خود نشان دهد. اما برای درک درست از عیار واقعی گلکسی تب A، از آزمون‌های مختلفی کمک گرفتیم. این محصول در نسخه‌ی 6.1.4 بنچ‌مارک AnTuTu امتیاز 25777 را کسب کرد و تقریبا در انتهای رتبه‌بندی این آزمون جای گرفت. همچنین این تبلت مورد بررسی ما در بخش تک‌هسته‌ای آزمون Geekbench 3 امتیاز 366 و در بخش چندهسته‌ای امتیاز 1066 را به دست آورد. از روی نتایج به‌دست‌آمده‌ی این تبلت در آزمون‌های مختلف می‌توان پی برد که گلکسی تب A تنها برای کارهای روزمره مانند چک‌کردن شبکه‌های اجتماعی یا اجرای برنامه‌های سبک مناسب است. در غیر این صورت، انتخابتان در مورد این تبلت اشتباه خواهد بود.



گلکسی تب A در دو نسخه‌ی سیم‌کارتی و وای‌فای تولید شده است. نسخه‌ی سیم‌کارتی آن علاوه بر پشتیبانی از شبکه‌های 4G و 3G، دارای قابلیت مکالمه‌ی تلفنی است. خوشبختانه به دلیل وجود خروجی صدای مکالمه در بالای نمایشگر این دستگاه، کاربران می‌توانند مکالمات خود را بدون هندزفری هم انجام دهند. همچنین سامسونگ از هشت گیگابایت حافظه‌ی داخلی برای این تبلت استفاده کرده است که حدود نیمی از آن در دسترس کاربر قرار دارد. اگر مانند ما فکر می‌کنید که این میزان حافظه‌ی داخلی جوابگوی نیازتان نیست، می‌توانید به وسیله‌ی کارت حافظه‌ی microSD تا 200 گیگابایت دیگر حافظه‌ی این دستگاه را افزایش دهید.

منبع انرژی این تبلت کوچک را یک باتری لیتیوم پلیمری با ظرفیت 4000 میلی‌آمپر ساعت تشکیل می‌دهد که به وسیله‌ی کاربر قابل‌جداشدن نیست. مطابق آنچه انتظار داشتیم، گلکسی تب A می‌تواند به طور متوسط تا یک روز شارژ دوام بیاورد.


نرم‌افزار و دوربین


بدون معطلی سراغ اصلی‌ترین موضوع در مورد نرم‌افزار این تبلت می‌رویم. اندروید نسخه‌ی 5 با نام لالی‌پاپ در این تبلت ارزان‌قیمت سامسونگ اجرا می‌شود. مانند گذشته، سامسونگ در کنار سیستم‌عامل اندروید تبلت‌های خود، از رابط‌کاربری نام‌آشنا و زیبای تاچ‌ویز (TouchWiz) استفاده کرده است. این رابط‌کاربری قابلیت‌های مفید و جذابی مانند Reading Mode، Kids Mode و دسترسی به فایل‌های سیستمی دارد. البته ما از تبلتی که در سال 2016 میلادی طراحی و تولید شده است، انتظار داشتیم تا از اندروید نسخه‌ی 6 موسوم به مارشملو بهره‌مند باشد.




«Kids» ویژگی جدیدی نیست که به تبلت‌ها یا اسمارت‌فون‌ها راه پیدا کرده باشد؛ اما این حالت می‌تواند برای کاربران یا والدینی که می‌خواهند تبلت خود را به دفعات زیاد در اختیار دیگران قرار دهند، مفید واقع شود. در این حالت می‌توانید مشخص کنید شخصی که در حال کار با تبلت شماست، مجاز به استفاده از چه برنامه‌ها یا محتوایی است. از خوبی‌های این حالت می‌توان به نمودار مربوط به مدت‌زمان استفاده از برنامه‌ها یا مدت‌زمان ارتباط با مخاطبان اشاره کرد. البته همه‌ی این امکانات و دسترسی‌ها در قسمت کنترل والدین (Parental Control) قرار دارد که با یک کد چهاررقمی محافظت شده است.




از دیگر ویژگی‌های مهم این تبلت میان‌‍رده‌ی کره‌ای می‌توان به رادیوی FM و پشتیبانی از USB OTG اشاره کرد. برنامه‌ی رادیو در این تبلت از قابلیت ضبط و پخش در حالت اسپیکر برخوردار است. همچنین به لطف پشتیبانی گلکسی تب A از OTG، می‌توانید به‌راحتی فلش USB، موس و کیبورد خود را به دستگاه وصل کنید.


اگر مانند ما از جمله علاقه‌مندان به اندروید استوک یا خالص هستید و با وجود قابلیت‌های فراوانی که رابط‌های کاربری دارند، با آن‌ها میانه‌ی خوبی ندارید، پیشنهاد می‌کنیم از دو لانچر سریع M Launcher و Nova Launcher استفاده کنید. با نصب و اجرای یکی از این دو لانچر، تبلت شما رنگ و بوی محصولات نکسوس را به خود خواهد گرفت. البته باید این موضوع را در نظر بگیرید که با وجود نصب یکی از این دو لانچر، همچنان رابط‌کاربری سامسونگ حجم قابل‌توجهی از حافظه‌ی رم دستگاه را اشغال می‌کند. اما عملکرد دستگاه در این وضعیت سریع و قابل‌قبول است.  بااطمینان می‌توان یکی از امکانات نرم‌افزاری بسیار مهم تبلت گلکسی تب A را قابلیت دوپنجره‌ای آن معرفی کرد. قابلیت دوپنجره‌ای در این تبلت سامسونگ بسیار خوب و کامل بوده و از قابلیت Split Screen آیپدها هم تکامل‌یافته‌تر است. از این لحاظ می‌گوییم تکامل‌یافته، ‌که این قابلیت در گلکسی تب A با امکاناتی چون Drag & Drop برای انتقال محتوا بین دو برنامه و تغییر اندازه‌ی پنجره‌ها در هر اندازه‌ای که می‌خواهید، همراه است.


در انتهای بخش سیستم‌عامل، از تمام گفته‌های خود این‌طور جمع‌بندی می‌کنیم که گلکسی تب A تبلتی با امکانات نرم‌افزاری زیادی است و رابط‌کاربری ساده و زیبایی دارد.




در بخش دوربین، سامسونگ از یک حسگر 5 مگاپیکسلی بر قاب پشتی و یک حسگر 2 مگاپیکسلی بر قاب جلویی گلکسی تب A استفاده کرده است. تب A به‌عنوان یک تبلت می‌تواند عکس‌های باکیفیت و رضایت‌بخشی بگیرد؛ اما اگر بخواهید کیفیت عکس‌های این تبلت را با عکس‌های گوشی‌های میان‌رده مقایسه کنید، کمی از عملکرد دوربین تبلت سامسونگ دلسرد می‌شوید. بسیار طبیعی است که استفاده‌ی کاربران از دوربین تبلت‌ها باید در حد و اندازه‌ی اسکن‌کردن QR کدها یا نهایتا عکاسی از مستندات و کتاب و جزوه‌ها باشد.

مطابق انتظار، سامسونگ برای جذابیت بیشتر دوربین‌های این تبلت، از قابلیت‌های زیادی استفاده کرده است. علاوه بر حالت‌های مختلف عکاسی مانند پانوراما، عکاسی پیاپی (Continuous shot)، ورزش (Sports)، زیبایی (Beauty) و Animated GIF گلکسی تب A از ویژگی‌هایی چون افکت‌های مختلف، تایمر و فوکوس خودکار بهره می‌برد. همچنین هر دو دوربین این تبلت می‌توانند با حداکثر کیفیت HD فیلم‌برداری کنند.


جمع‌بندی


به طور خلاصه باید بگوییم که گلکسی تب A مدل 2016 یک تبلت کوچک و ارزان اندرویدی است که ارزش خرید بالایی دارد. این تبلت دارای اندازه‌ی کوچک و جابه‌جایی بسیار راحت است. نمایشگر آن برای تماشای فیلم و خواندن کتاب الکترونیکی کیفیت لازم و کافی دارد و سخت‌افزار آن جوابگوی کارهای روزمره است. همچنین سامسونگ برای جذاب‌ترکردن این تبلت، هوشمندی خوبی به کار برده و دو ویژگی تماس تلفنی و پشتیبانی از شبکه‌ی 4G را برای این محصول در نظر گرفته است که در اسمارت‌فون‌ها شاهد آن هستیم. در مجموع اگر بخواهیم به‌تنهایی و بدون درنظرگرفتن مدل‌های قبلی به گلکسی تب A نگاه کنیم، درمی‌یابیم که این محصول در محدوده‌ی قیمتی خود، محصول ارزشمندی است و مشخصات خوبی دارد. اما اگر بخواهیم آن را با مدل 8 یا 9.7 اینچی سال گذشته‌ی خود مقایسه کنیم، می‌فهمیم که بهبود چشمگیری بین این دو مدل وجود ندارد.


درحال‌حاضر مهم‌ترین رقیب این محصول در بازار، تبلت ایسوس ذنپد 7 مدل Z370CG است. این تبلت ایسوس از امکانات بیشتری مانند حافظه‌ی داخلی و رم بیشتر و دوربین باکیفیت‌تر نسبت به گلکسی تب A برخوردار است. اما مزیت تبلت سامسونگ به ایسوس به پشتیبانی آن از شبکه‌ی 4G مربوط می‌شود. همچنین در مدل خاصی از تبلت Z370CG، یک کاور-اسپیکر ایسوس همراه دستگاه است که صدای بسیار بلند و شفافی تولید می‌کند. در نهایت نقد خود را این‌طور به پایان می‌رسانیم که اگر هم به دنبال بهترین تبلت 7 اینچی بازار می‌گردید، ما مدیاپد X2 شرکت هواوی را به شما پیشنهاد می‌کنیم.